-
-

Judith Vives

La Seguretat Social integra els seus serveis en una única oficina

El nou equipament, situat al carrer Balmes, atendrà diàriament 600 persones de tota la comarca

La Tresoreria General i l'Institut Nacional de Seguretat Social ocupen, des del passat dimarts dia 24, un espai de més de 5.000 metres quadrats al carrer de Jaume Balmes. El director General de la Tresoreria de la Seguretat Social, Francisco José Albar, acompanyat per l'alcalde Joan Antoni Baron, el delegat del govern a Catalunya Joan Rangel i altres autoritats han assistit aquest dijous dia 26 a la inauguració d'aquest nou equipament pel qual s'atendran, a partir d'ara, una mitjana de 600 persones al dia. En total, s'espera que al llarg de l'any passin per aquesta oficina integrada més de 146.000 persones.

El nou edifici és, segons Albar, un “exponent de la vocació de la Seguretat Social, una administració electrònica potent però que no vol descuidar l'atenció personalitzada”. El director General de la Tresoreria ha explicat que des del Ministeri de Treball s'està impulsant en els darrers anys l'adaptació i remodelació de les oficines per tal de poder oferir els serveis i tràmits en un mateix edifici. Així, l'equipament del carrer Balmes concentra en un mateix espai els serveis que fins ara s'oferien a dos locals del carrer Roselló i el Camí del Mig, i que des del passat dimarts han quedat sense ús.

El Ministeri de Treball ha invertit un total de nou milions d'euros en la construcció d'aquest edifici que consta de tres plantes i un aparcament subterrani. Albar ha destacat la celeritat amb què s'han pogut executar les obres, que han durant vint mesos. A la nova oficina integral de la Seguretat Social hi treballaran 53 funcionaris i s'hi podrà formalitzar qualsevol tràmit relacionat amb la Seguretat Social, des de obtenir certificats, donar-se d'alta o de baixa i demanar ajornaments o sol·licituts de prestacions. Albar ha insistit en la voluntat del seu organisme és el “d'oferir un millor servei i atenció personalitzada”, i per això ha destacat també el fet que el nou edifici facilitarà i millorarà la tasca als funcionaris.

Baron, per la seva banda, ha destacat la importància d'aquesta nova oficia ja que “reforça la capitalitat de la ciutat i creu una nova centralitat on abans hi havia fàbriques”. En referència a l'àmbit del Cafè de Mar on s'ubica l'equipament. L'alcalde també ha avançat que actualment s'estan mantenint converses amb el govern central per tal d'ubicar l'oficina d'Hisenda a l'espai de la fàbrica de Vapor Gordils.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive