La Presó per dins
La Presó per dins

capgros.com

La Presó obre les portes per mostrar les primeres rehabilitacions

Es podrà visitar l’edifici i les mostres instal·lades, i també es faran visites guiades

La Presó obre les seves portes per mostrar als ciutadans aquest immoble patrimonial de la ciutat, obra de l’arquitecte Elies Rogent. Dissabte 21 de 17 a 21h, i diumenge 22 d’11 a 14h, es podran visitar l’edifici i les mostres instal·lades en els diferents espais, i també es faran visites guiades. 

Dissabte 21 de 17 a 21h, i diumenge 22 d’11 a 14h a la Presó (la Riera, 117)

Aquesta jornada de portes obertes representa una oportunitat per visitar aquest edifici després de ser buidat i un cop fetes les primeres intervencions en la seva rehabilitació, que han significat les actuacions pel que fa a la seguretat estructural, sanejament de tancaments i adequació de la planta baixa a la qual hi haurà l’accés. L’adequació de la primera planta està prevista en una segona fase.

Els dies 21 i 22 d’abril es podrà veure una exposició que explica la història de la Presó, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN) per la Generalitat de Catalunya al 2001, a partir de plafons, fotos i cartells. També hi haurà un espai de documentació amb informació dels diferents equipaments arquitectònics més destacats de la ciutat per posar en context l’edifici dissenyat per l’arquitecte Elies Rogent. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive