-
-

La Piscina Municipal tancarà fins al novembre per obres de millora

Canvien el sistema de climatització.

La Piscina Municipal aprofitarà el tancament habitual de l'estiu per iniciar les obres de millora del sistema de climatització, que s'espera estiguin finalitzades a mitjan del mes de novembre. També s'instal·larà una nova sauna, canvairan rajoles del vas gran i altres tasques de manteniment perquè reobri en el seu 50è aniversari, que se celebra aquest 2019, amb més confort. Actualment hi ha 3.500 usuaris entre abonats, cursetistes i escolars.

Des de l’1 de setembre fins la reobertura de l’equipament esportiu els abonats i cursetistes poden traslladar la seva activitat al Centre Municipal d’Esports  El Sorrall. Des de la Piscina Municipal s’ha informat a totes les persones usuàries de les condicions d’ús de l’ esmentat equipament i qui tingui interès, s’ha d’adreçar a la recepció de la Piscina Municipal. Pel que fa a les escoles que utilitzen la Piscina Municipal, es farà un calendari especial per al curs 2019-2020 i el servei Esportiu Escolar de Natació s’iniciarà un cop finalitzades les obres. A fi que aquest tancament afecti per igual a aquell alumnat que fa els cursets en quadrimestres, enguany es dividirà el curs a partir de la reobertura de la instal·lació.

Les obres de climatització, s’han adjudicat a l’empresa Energrup Bio Renovables, S.L. per un import de 92.100,26€. L’actuació principal consistirà en canviar l’actual sistema de climatització insuficient per mantenir les condicions de temperatura i humitat que estableix la normativa de piscines actual per garantir el confort dels usuaris en la zona de vasos de piscina. Aquesta renovació ha provocat la reordenació de les instal·lacions de la sala tècnica amb el canvi de canonades, nous tancaments, portes i la modificació de la instal·lació dels bescanviadors, entre d’altres actuacions.

Les activitats del 50è aniversari arrencaran amb una jornada de portes obertes i s'allargaran amb propostes fins al juliol de 2020.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive