Trens de rodalies a l'estació de Mataró
Trens de rodalies a l'estació de Mataró

La Generalitat estudiarà connectar Mataró amb l'aeroport de manera directa

Tot i que semblava descartat, el director general de transports ho confirma a l'alcalde David Bote.

La Generalitat de Catalunya estudiarà la possibilitat que Mataró torni a connectar-se de manera directa amb l'aeroport de Barcelona com havia passat anys enrere. Així ho explica EFE, agència que detalla que l'alcalde de la capital del Maresme, David Bote, va rebre una carta del director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Pere Padrosa. En aquesta carta s'assegura que s'estudiarà la comunicació ferroviària entre Mataró i l'aeroport del Prat.

Fa mesos es va desestimar argumentant que els trens que van a Plaça Catalunya no poden connectar directament amb El Prat

A la carta es pot llegir, explica l'agència, que "la comunicació ferrovi`ria entre Mataró i El Prat i l'informe s'adjuntarà a la proposta de redissenyar la xarxa de rodalies actual" per donar un millor servei. Fins ara estava descartada aquesta possibilitat perquè des del govern català s'havia explicat que els trens que anaven a Plaça Catalunya no podien enllaçar-se directament cap El Prat.

David Bote reivindica així "la necessitat de conectar Mataró amb el desenvolupament econòmic del territori, millorar la mobilitat i poder atraure futurs inversors". La ciutat va perdre la connexió l'any 2005, i ara s'espera poder recuperar.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive