-
-

Carla Samon

La Generalitat denega el registre de revocació del Comitè de Mataró Bus

Al juny, l’assemblea de treballadors va oposar-se a l'òrgan amb una majoria clara

El Departament de Treball de la Generalitat ha denegat el registre de la revocació del Comitè de Mataró Bus, donant així suport a CCOO i UGT, que havien denunciat el paper de l’empresa gestora, el Grupo Avanza, per les irregularitats durant el procés de revocació. En conseqüència, el Comitè d’empresa amb majoria de CCOO i UGT segueix ostentant la representació legal dels treballadors.

D’altra banda, la campanya ‘#LaraREADMISSIÓ’ preveu fer entrega dels primers plecs de signatures i el manifest a l’Ajuntament de la ciutat, com a administració responsable del servei que presta Mataró Bus, per tal que Lara sigui readmés.

Drets i garanties dels representants

Al juny, l’assemblea de treballadors de Mataró Bus va revocar el Comitè d’empresa amb una majoria clara, però aviat CCOO i UGT van denunciar el paper de l’empresa gestora en aquest intent de revocació.

Per la seva part, els sindicats van assegurar que s’havien vulnerat els drets i garanties dels representats legals dels treballadors i que no s’havien complert els procediments establerts per a qualsevol procés de revocació d’aquestes característiques.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive