Una imatge de la constitució del Fòrum Promotor
Una imatge de la constitució del Fòrum Promotor

E. Castarnado

La Fundació Hospital fomentarà la solidaritat interna a Mataró

L'Ajuntament ha encarregat la redacció de l'Agenda per la Solidaritat local

Mataró podria esdevenir una ciutat més solidària un cop es tiri endavant l'Agenda per la Solidaritat Local, un projecte que l'Ajuntament ha encarregat a la Fundació Hospital i que s'ha presentat aquest dimarts, dia 28. «A vegades es té molt en compte la solidaritat externa, però el que volem potenciar és la solidaritat interna de la ciutat», ha explicat el regidor de Benestar Social i president de la Fundació Hospital, Oriol Batista. A banda de la representació institucional l'Agenda la formaran diferents entitats que també redactaran un document pioner: el Compromís de Mataró per la Solidaritat.

El regidor ha explicat com el projecte, que té un pressupost de 60.000 euros, s'ha anat concretant: «Ens hem centrat en l'àmbit social i sociosanitari i entorn a la població dependent més vulnerable». L'àmbit d'actuació es determinarà per factors d'edat, gènere, salut i ètnia, entre altres. Amb tot, la Fundació vol implicar la població mataronina en tasques de voluntariat.

El desenvolupament del projecte serà similar al de l'Agenda 21, tot pensant en la innovació. «Ha de ser una agenda viva, que es validi cada any», va dir la directora de la Fundació, Àngels Cantos. El Compromís final de l'Agenda es presentarà al mes de juny.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive