capgros.com

La Fira dels productes naturals obre les portes

La plaça de l'Ajuntament acollirà durant aquest primer cap de setmana d'abril la Fira de Sant Ponç

Tot i que la festivitat de Sant Ponç és en realitat el proper 11 de maig, l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) ha organitzat per dissabte dia 3 i diumenge dia 4 d'abril la celebració de la XXIV edició de la Fira patrocinada per aquest sant a la plaça de l'Ajuntament de la capital del Maresme.

El motiu, segons explica el president de l'IMPEM, Toni Civit, és la proximitat de la Setmana Santa i de Sant Jordi: «La Fira sempre es fa a l'inici de la Primavera però a vegades canviem la ubicació exacta, com aquest any, perquè si no saturaríem altres caps de setmana», ha explicat.

Des dels seus inicis la fira ha mantingut el seu esperit: posar els productes del bosc i de l'entorn natural a l'abast del consumidor. I no de qualsevol entorn, sinó bàsicament del Maresme, una terra on es pot trobar eucaliptus, farigola, romaní, marialluïsa, mel i tot un seguit d'herbes casolanes a les quals tothom acudeix quan la medicina moderna no fa els efectes esperats.

La Fira és la més antiga de les que organitza l'Ajuntament, ja que es fa des de l'any 80, amb el primer govern municipal democràtic. Només la Fira de l'Arbre, que aquest any va arribar a la 26a edició, la supera.

Dissabte dia 3 i diumenge dia 4 • De 10 del matí a 10 del vespre a la plaça de l'Ajuntament.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive