Un usuari del fimnàs DIR Paradise fa exercici amb mascareta, element clau de seguretat Foto: R.Gallofré
Un usuari del fimnàs DIR Paradise fa exercici amb mascareta, element clau de seguretat Foto: R.Gallofré

“La clau és tornar-se a guanyar la confiança del client”

“La salut ha de seguir sent la prioritat i ens toca fer una aposta màxima per la seguretat”, expliquen des de DiR Paradise Mataró

Han estat tres mesos esperant per reobrir. S’han hagut d’acollir a un ERTO. Han fet reformes i canviat instal·lacions. També han aprofitat per fer alguns ‘retocs’ i millores que havien anat ajornant. Aquesta és la història dels darrers tres mesos del DiR Paradise Mataró però podria ser la de qualsevol altre centre esportiu de la ciutat. L’entrada en vigor de l’estat d’alarma va fer tancar-ho tot, d’un dia per l’altre. Del 13 de març fins al passat dilluns, 22 de juny. Reobria el gimnàs i ho feia amb escenes noves. Des de les mascaretes als itineraris delimitats, els gels hidroalcohòlics o més espais per classes dirigides a l’aire lliure. 

“Hem estat tot aquest temps esperant el dia de reobrir, atents al que havíem de modificar, sempre pendents de la instal·lació, del control i manteniment però amb tota la plantilla menys el gerent en ERTO. Ha estat dur però hem volgut fer tot el necessari per aconseguir l’objectiu que tornin els abonats, que se sentin segurs i puguem recuperar la normalitat”, explica Juan Carlos Escolano, responsable d’aquest gimnàs.

Gimnàs DIR Paradise, nova normalitat. Foto: R.Gallofré

Escolano explica que “mirant-nos els protocols hem vist que s’havia de possibilitar la distància entre persones i potenciar molt l’aire lliure i això és el que hem fet: per sort tenim instal·lacions àmplies i hem fomentat la reserva per tal que l’aforament no estigui mai al complet però també potenciem més espais a l’aire lliure, utilitzant un solàrium i readaptant una de les pistes de pàdel”.  

Aposta màxima per la seguretat

El DiR Paradise, que ha llençat la seva ‘quota de desconfinament’ rebaixada té clar l’objectiu amb el que reobre. “Hem estat temps tancat i ara ens toca tornar-nos a guanyar la confiança dels abonats evitant cap brot ni contagi per sobre de tot. Nosaltres vetllarem per la seva salut, amb protocols, evitant aglomeracions, la salut ha de seguir sent el primer i ens toca fer una aposta màxima per la seguretat”. explica el responsable de la instal·lació, que reconeix que “reobrim per complet, amb tots els serveis i tota la despesa però hi ha incertesa de quina serà la resposta”. 

Gimnàs DIR Paradise, nova normalitat. Foto: R.Gallofré

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive