-
-

Núria Ferreres

L’últim dia de l’escola Menéndez y Pelayo

L'escola tanca definitivament i la majoria d'alumnes del centre seran ubicats en el CEIP Montserrat Solà

L’últim dia de curs 2010-2011 es va viure de manera especial entre el professorat i l’alumnat de l'escola Menéndez y Pelayo. El centre tanca definitivament les seves portes i l’any vinent, mestres i alumnes començaran les classes en un altre centre, principalment l'escolaMontserrat Solà.

L’últim dia de classe l’ambient en el centre era de tristesa entre tots els professors i alumnes. Durant el matí es va dur a terme una festa en el pati de l’escola per acomiadar el final de la història del centre. Tots els alumnes i mestres duien una samarreta commemorativa de l’escola.

El setembre vinent tots els alumnes del centre seran ubicats en l'escola Montserrat Solà juntament amb tres dels professors. La resta de mestres entraran en un concurs de trasllat i seran reubicats on els pertoqui.

En un inici la decisió de tancar el Menéndez y Pelayo i traslladar als alumnes no va agradar als pares i mares de l’escola que van dur a terme un conjunt de protestes sense èxit, fins que al final es van haver de conformar amb la decisió presa pel consistori. Les famílies consultades per Capgròs lamenten que es perdi l’identitat de l’escola. Pel que fa a la reubicació dels alumnes a l'escola Montserrat Solà, molts pares i mares consideren que es troba ubicat lluny del Menéndez y Pelayo fet que els condiciona a l’hora de portar als seus fills a l’escola l’any vinent.

El centre Menéndez y Pelayo tanca com a escola per les males condicions en què es troba l’edifici, i que fan poc recomanable una rehabilitació.


Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive