J.S.

L'oposició carrega contra el govern per la renovació del cartipàs

El popular David Rovira insinua que Pilar González no compta ni amb el suport del PSC

A banda dels continguts política en sí –Ronda Barceló i Pla de Clavegueram– el tema que va central la primera part del ple d'ahir, a banda de la tempestuosa moció sobre el terrorisme, va ser la primera remodelació del govern municipal, per la qual Pilar González-Agàpito assumeix l'àrea de serveis centrals -degut a la baixa de Consol Prados- i Montse López s'incorpora al govern com a regidora sense cartera.

Després que, amb tots els regidors drets, López prometés davant Mas el nou càrrec, l'oposició es va despatxar a gust amb la renovació del cartipàs. "S'han passat els nou mesos que van des de les darreres eleccions municipals repartint-se càrrecs i poltrones. Fins ara teníem setze regidors amb cartera i ara resulta que amb quinze ja passem. Com pot ser això?", es va preguntar Joaquim Esperalba, cap del grup municipal de CiU.

Esperalba també es va mostrar sorprès perquè les diferències en el sí del tripartit aflorin constantment a la premsa i es va queixar de que aquest no serà el darrer canvi del cartipàs: "Haurà passat un any sense que el govern governi. I al març el ball de cadires seguirà", va afirmar. Des del grup popular, David Rovira, que va felicitar amb un pel de sarcasme Manuel Mas pel seu futur a Madrid, va ironitzar sobre els governs tripartits: "Es barallen aquí i a la Generalitat. A més, els seus membres, com ICV, a vegades sembla que facin d'oposició", va dir. Rovira va arribar a afirmar, amb la consegüent indignació dels socialistes, que la nova regidora de Serveis Centrals no compta ni amb el suport del PSC, en referència al procés de successió de Manuel Mas, que ha guanyat l'altre candidat, Joan Antoni Baron.

L'alcalde, responent a Esperalba, va recordar-li que la coalició Convergència i Unió s'havia passat anys discutint-se entre els. I respecte a les crítiques de falta d'eficàcia, Mas va recordar que en el ple d'ahir s'aprovaven dos temes de vital importància per la ciutat: el futur de la ronda Barceló i el pla de clavegueram.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive