Capgròs.com

L’Escola Oficial d’Idiomes dobla el nombre de places

El centre amplia a sis-centes el nombre de places afegint el tercer nivell d'anglès, francès i alemany i incrementant el nombre de cursos de primer. El període d'inscripció s'obre el dijous dia 4 i finalitzarà el dia 8 de setembre.

Dijous passat, dia 4 de setembre, va començar el període d'inscripció a l'Escola Oficial d'Idiomes de Mataró (EOI) que comença la seva segona temporada a Mataró ampliant l'oferta de cursos d'anglès, francès i alemany.

Responent a la demanda dels propis alumnes, aquest any s'afegeix el tercer nivell de cada idioma, sumant-se als dos que s'impartien l'any passat. El nombre total de cursos encara no es coneixia en el moment de tancar l'edició, tot i que la directora del centre, Lesli Pericot, ha confirmat que l'escola doblarà el nombre de places passant de les tres-centes de l'any passat a sis-centes d'aquest curs. L'alumne que vulgui accedir al segon o al tercer cicle haurà de passar una prova, tràmit que no es requereix per inscriure's al primer curs.

Inscripcions
Les preinscripcions es poden formalitzar fins el dia 8 de setembre a l'Institut Damià Campeny de Mataró, on tornarà a instal·lar-se l'EOI de forma provisional en espera que pugui traslladar-se a la seva futura seu, l'edifici dels antics jutjats, que encara es troba en obres.

Horaris
L'horari d'atenció al públic és de 10 a 1 del migdia i de 4 a dos quarts de 6 de la tarda. Les places no s'adjudicaran per ordre d'inscripció sinó per sorteig, de manera que tothom tindrà les mateixes opcions d'entrar. El preu de la matícula és de 155,43 euros per curs amb material (excepte els llibres). Les famílies nombroses podran beneficiar-se de descomptes. La matrícula per a les de primer grau costarà 89,92E, mentre que les de segona categoria pagaran 23E. Els horaris de les classes seran, igual que el 2002, de 4 a 6 i de 7 a 9.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive