La seu del SOM
La seu del SOM

L'atur segueix baixant a Mataró de manera lleugera

242 persones menys desocupades que el mes passat.

L'atur segueix una tendència lleugera a la baixa a la capital del Maresme, amb 242 desocupats menys que respecte el mes d'abril, on també va descendir. Això provoca que actualment hi hagi 8.386 persones sense feina a la ciutat, un 13,41% i un 5,29% menys que en l'any anterior en les mateixes dates. Malgrat la bona notícia que suposa un descens en la taxa d'aturats, la realitat és que el descens és el menor dels últims sis anys, on sempre hi havia una caiguda major.

Com a dada comparativa, a la capital del Maresme hi ha un atur proper al d'Espanya, que es troba en el 13,97%, però superior respecte l'atur de Catalunya, que es troba en el 10,24%, i de la província de Barcelona, que està al 10,12%.

Per la seva banda, al Maresme també hi ha hagut una reducció de 503 persones sense feina menys respecte el mes passat, deixant en 23.664 les persones sense feina registrades a la comarca. Això suposa 767 persones menys que ara fa un any.  Al Maresme actualment la taxa de desocupació és del 11,51%. La variació és similar a Catalunya i Espanya, on també hi ha un descens que es mou per sobre del 2% però sense arribar al 3%.

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive