Moment de la celebració / Fotos: Eva Torres (www.evatorres.com)
Moment de la celebració / Fotos: Eva Torres (www.evatorres.com)

L’associació Dóna’t un Impuls celebra el seu cinquè aniversari

L'associació va celebrar l'acte a l'hotel Atenea de Mataró on van assistir dones empresàries, amics i membres de l'Ajuntament de Mataró

Dóna’t un Impuls és una associació que ofereix suport per enfortir i impulsar negocis liderats per dones a la província de Barcelona. Divendres 5 de juliol va celebrar a l’Hotel Atenea de Mataró els seus cinc anys d’existència i es va recordar la importància de seguir lluitant pels drets de les dones i de les dones empresàries. A la celebració van assistir molts membres de l’associació, amics, empresaris i empresàries i membres de l’Ajuntament de Mataró. “L’associació té els seus orígens en un projecte que es va iniciar des de l’Ajuntament fa vuit anys. Durant els tres primers anys va ser un projecte focalitzat a les empresàries dels barris de la ciutat. Més tard, ens vam constituir com associació”, detalla Anna de Quirós, presidenta de Dóna’t un Impuls.

L’associació està ubicada a Mataró però vol arribar a totes les dones empresàries i emprenedores de la província de Barcelona que vulguin formar-ne part. L’associació és una bona plataforma per accedir a activitats, formació, esdeveniments, networking, visites a empreses, etc. A més a més, es crea una xarxa de vincles, suport i fins i tot amistat amb altres sòcies.

Foto: Eva Torres (www.evatorres.com)

“Des de la regidoria d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament hem de seguir donant suport a aquests tipus d’iniciatives que posen en valor el paper de les dones a la nostra societat i en aquest cas amb la creació d’empreses que afavoreixen el creixement econòmic a la nostra ciutat”, explica el regidor Sergi Morales.

Durant l’acte celebrat, es va fer una valoració de la trajectòria de l’associació, la seva importància i els reptes que encara es presenten sobre igualtat de drets entre homes i dones. Una desigualtat també present en l’àmbit de l’empresa i l’emprenedoria. Algunes de les reclamacions de l’associació és que les dones cobren gairebé un 25% menys que els homes, els problemes per accedir al mercat laboral amb segons quina edat, els problemes que es presenten amb la maternitat, etc.

Des de l’associació animen a altres dones a formar part de Dóna’t un Impuls. Per a més informació es pot consultar la web www.donatunimpuls.com

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive