-
-

J. Vives

L'aparcament de la plaça Occitània entrarà en funcionament al maig

L'alcalde, Joan Antoni Baron, ha visitat aquest migdia l'estat de les obres

L'aparcament subterrani de la plaça Occitània estarà enllestit al mes de maig. Així ho ha confirmat l'alcalde, Joan Antoni Baron, en la visita realitzada aquest dijous dia 18 al migdia i en la que ha pogut constatar el ritme de les obres. De moment ja s'ha excavat una planta i mitja de les tres de les quals constarà l'aparcament.

Segons ha explicat l'arquitecte responsable del projecte, Feliu Llobet, primer s'han construit els murs principals i l'estructura externa de l'aparcament i ara s'acabarà d'excavar el seu interior. Es tracta d'un sistema més segur i que, a més, també permetrà començar a treballar en la reurbanització de la plaça paral·lelament a les obres de l'aparcament.

Aquest aparcacament constarà de 224 places destinades majoritàriament a residents, si bé una quarta part de les places, unes 60 o 70, seran de rotació. A més, cinc places seran adaptades per a persones amb mobilitat reduida. L'empresa Inmuebles Féx 92 SL s'encarrega tant de la construcció com de l'explotació. La comercialització de les places en concessió a 50 anys es va encetar el passat 8 de gener a un preu de 15.900 euros. Pel que fa a les places de lloguer, aquestes les gestionarà Gintra i tindrà un cost màxim de 74 euros.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive