El local arrendat per ampliar el casal
El local arrendat per ampliar el casal

Judith Vives

L'Ajuntament lloga un local per ampliar el Casal de Gent Gran de l'Havana

L'entitat, amb 220 socis, comparteix actualment un local de 60 metres quadrats al Camí Ral amb l'associació de Veïns de Barri

El Casal de la Gent Gran de l’Havana ampliarà el seu espai actual amb un nou local de 88 metres quadrats. L’Ajuntament va aprovar en la Junta de Govern Local del passat dia 18 l’arrendament del local situat al número 159 de Camí Ral, just al costat de l’espai que el Casal de la Gent Gran comparteix actualment amb l’Associació de Veïns de l’Havana, al número 163. En aquest equipament s’hi duen a terme des de l’any 2005 porten a terme, des de l'any 2005, diverses activitats com ara tallers de manualitats, cursos de català, d'alfabetització, tallers de memòria, cursos d'informàtica i de manteniment personal.

“El casal ha anat creixent molt, ja són 220 socis, fan moltes activitats i hi ha molta gent fent cua perquè no hi caben”, explica el president de l’associació de Veïns, Joan Salrach, que recorda també que les dues associacions comparteixen ara un espai de poc més de 60 metres quadrats (l’entitat veïnal s’hi reuneix a partir de les vuit del vespre). Salrach explica que es va demanar l’ampliació del local quan la perruqueria que fins ara hi havia als baixos de l’edifici del costat va marxar. Aquest nou local s’habilitarà per tal d’acollir les activitats que requereixen de més espai, com els tallers de tai-txí o els cursos de gimnàstica.

L'arrendament del local, propietat de la mercantil Rosa Maza, SL, tindrà una durada de quatre anys i tindrà un cost mensual de 1.050 euros. Segons Salrach, aquesta ampliació serà provisional a l’espera de la futura ubicació del Casal de la Gent Gran, que en un futur es traslladarà als baixos de la fàbrica Martorell, al sector en reurbanització de Colón-Toló.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive