Una de les zones ón s'ubicaran lea càmeres
Una de les zones ón s'ubicaran lea càmeres

Capgros.com

L’Ajuntament instal·larà dues càmeres de vigilància a la plaça Granollers

L'objectiu és evitar que els cotxes s'aturin a la rotonda

L’Ajuntament instal·larà dues noves càmeres de vigilància a la plaça de Granollers amb l’objectiu d’evitar que els vehicles es deturin en aquesta rotonda, que és un dels punts estratègics de la mobilitat a la ciutat. La presència de diversos comerços al voltant d’aquesta plaça provoca que molts clients i proveïdors s’aturin o aparquin a a rotonda.

Les càmeres que s’instal·laran seran similars a les que ja funcionen a la parada de l’autobús a l’avinguda del Maresme, al costat de l’estació de la Renfe. Aquest sistema llegeix de forma automàtica les matrícules. Les noves càmeres,que previsiblement entraran en funcionament al mes de febrer, s’instal·laran durant el mes de desembre i gener. Una de les càmeres se situaran a la cruïlla de Via Europa mirant en direcció avinguda Puig i Cadafalch, mentre que l’altra estarà a la cantonada de la plaça Granollers amb la ronda O’Donell, mirant en direcció al carrer Isern.

Aquestes dues càmeres se sumaran a les que ja funcionen a la ciutat. En concret, actualment ja hi ha quatre càmeres de vigilància a l’Ajuntament (2 a la riera i dues a la plaça), a més de sis a l’entorn de l’edifici de Via Pública, una a cada cantonada i dues més a la rampa d’accés de l’aparcament de plaça Granollers. D’altra banda, també hi ha tres càmeres de control de trànsit a la plaça de França, a la NII a l’alçada de la riera de Sant Simó, i a la plaça Granollers. Per últim, a banda de la videocàmara de la parada de l’autobús al costat de la Renfe, hi ha una altra càmera de control de vehicles autoritzats a la Baixada de les Espenyes, i que controla que accedeixin a la zona només els veïns i els vehicles autoritzats.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive