J. V.

L’Ajuntament informa sobre el nou carnet per punts

Els Mossos van denunciar 180 infraccions el primer cap de setmana de l'aplicació del carnet a la regió Metropolitana nord

L'Ajuntament ha habilitat al web municipal un enllaç que porta directament a la pàgina creada per la Direcció General de trànsit per informar sobre el nou carnet de conduir per punts, que va entrar en vigor el passat dia 1 de juliol. A l'ennlaç s'hi pot accedir des de la secció Com ens movem?, ubicada dins el menú principal de la portada titulat «la ciutat».

El principal objectiu del nou carnet per punts és disminuir la sinistralitat a les carreteres i sembla que alguna cosa s'ha aconseguit ja que responsables del Servei Català de Trànsit (SCT) tenen la percepció que "la gent corre menys" i que és "difícil" trobar conductors sense el cinturó de seguretat cordat.

Retirar més de 600 punts
En el primer cap de setmana d'aplicació del nou carnet per punts, els Mossos d'Esquadra van denunciar un total de 180 infraccions en el conjunt de la regió de Trànsit Metropolitana Nord, que inclou la comarca del Maresme. Segons dades facilitades per la policia autonòmica, en aquesta zona es va proposar la retirada d'un total de 638 punts, la majoria per infraccions relacionades amb la conducció sota els efectes de l'alcohol, sense cinturó o amb excés de velocitat.

Més informació a www.mataro.cat i a www.gencat.net/mossos

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive