capgros.com

L'Ajuntament impulsa l'estudi que determinarà si cal una ràdio

L'àrea de Presidència ha demanat la implicació dels diferents mitjans locals per elaborar el Pla de Comunicació que ha d'estar enllestit el maig

L'Ajuntament està revisant la política de comunicació institucional per tal de fer-la més transparent i participativa. Aquest objectiu, contemplat en l'acord de govern tripartit, ha motivat l'elaboració d'un Pla de Comunicació que "ordena què i com comunicar" i que també determinarà "les eines o recursos necessaris perquè els missatges arribin als destinataris amb la màxima eficàcia i eficiència", segons apunta el document de treball previ. Així doncs, de les conclusions d'aquest estudi, que serà encarregat a una empresa especialitzada externa, dependrà que Mataró es doti de nous mitjans públics que se sumin a la web municipal, entre els quals hi podria haver una ràdio municipal i un butlletí municipal. Qualsevol nou mitjà estaria reglat pel decàleg de bones pràctiques de la comunicació local pública, que estableix, entre altres acords, que siguin plurals i professionals.

Implicació de mitjans privats
Els canvis que es preveuen en el panorama comunicatiu local va motivar que els responsables de l'Àrea de Presidència convoquessin ahir als representants dels diferents mitjans de comunicació privats per presentar-los el document de treball i demanar-los la seva implicació. Els responsables municipals també van proposar l'organització d'unes jornades sobre comunicació a Mataró que permeti un millor coneixement dels mitjans que treballen en l'àmbit local i que comptaria també amb la participació de diverses entitats locals. A la reunió hi van assistir el regidor de Presidència, Esteve Terradas; el cap del departament, Pere Robert i la cap de premsa, Ana Villaverde per part de l'Ajuntament i Lluís Lligonya (TVM), Francesc Santiago (El Punt Maresme), Francesc Castanyer (Capgròs/Mataró Report) i Maria Carme Rodríguez (El Tot Mataró), per part dels mitjans privats.

El calendari previst pel propi document de treball preveu que el Pla de Comunicació estarà enllestit el maig i que es començarà a implamentar a partir del setembre. El document no només establirà criteris de la comunicació de l'Ajuntament cap als ciutadans, sinó també de la comunicació que el municipi estableix amb l'exterior i als seus propis treballadors.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive