-
-

S.F.

L'Ajuntament impedeix obrir un bar de platja per impagaments i infraccions

Una petició a change.org demana poder reobrir el bar de platja del Sa Mar

L'Ajuntament de Mataró ha decidit no renovar l'autorització del bar de platja Sa Mar per instal·lar-s'hi aquesta temporada. Mitjançant un decret del 31 de mar, l'establiment de la platja de Sant Simó no podrà obrir aquest estiu degut a "diferents infraccions i incompliments per sorolls, tancar més tard de l'hora permesa i organitzar activitats i concerts extraordinaris sense demanar permís previ a l'Ajuntament". El comunicat del govern recalca que no és cert que la decisió es prengui per "l'incompliment de l'horari de finalització d'un concert celebrat al 2012" tal i com s'indica en una petició a Change.org i s'ha comentat en xarxes socials. Segons explica l'Ajuntament, la decisió s'ha près després de diferents queixes veïnals, actes policials i informes elaborats pels tècnics municipals.

També es recorda que van haver-hi diverses reunions de l'Ajuntament amb el titular de l'autorització que no han servit per reconduir la situació. Contra el decret municipal, la titular va presentar un recurs contenciós que va ser desestimat pel Jutjat Contenciós Administratiu número 6 de Barcelona. Al 2012 els tribunals ja havien desestimat un recurs contenciós de la interessada per la sanció que l’Ajuntament li va imposar pel concert a què fan referència les xarxes socials, que va acabar més tard de l’hora autoritzada.  
 
A part de les infraccions comeses, la titular acumula deutes importants per impagament del cànon de platja dels dos últims anys i altres rebuts municipals.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive