E. Castarnado

L'Ajuntament fomenta un nou tràmit per fer denúncies de trànsit voluntàries

La web municipal inclou un imprès de denúcia que poden omplir els ciutadans testimonis de qualsevol infracció de trànsit

Ja està en funcionament a la web de l'Ajuntament un nou servei que permet als ciutadans fer denúncies de trànsit voluntàries amb un simple tràmit. Es tracta d'un imprès que es pot trobar a l'apartat Tràmits de la pàgina municipal i que està adreçat a qualsevol mataroní que hagi estat testimoni d'una infracció de trànsit, facilitant-li així la denúncia corresponent.

El denunciant haurà d'omplir l'imprès que es pot descarregar d'Internet i presentar alhora les proves de la infracció. Pot escollir entre acompanyar l'imprès amb dues fotografies –una de la perspectiva del lloc i situació del vehicle, i una altra d'identificació del vehicle- o amb dos testimonis dels quals haurà de fer constar nom, cognom i DNI. En aquest últim cas, els testimonis hauran de signar la denúncia juntament amb el denunciant.

En qualsevol cas, el ciutadà que efectui la denúncia voluntària haurà de ser major d'edat i lliurar l'imprès personalment dins de les 48 hores següents al fet infractor. La denúcia es pot portar a la Policia Local, a les oficines d'atenció ciutadana o a qualsevol centre cívic de Mataró.

El desacord del PP
Els populars de Mataró no veuen amb bons ulls aquesta iniciativa, ja que consideren que les denúncies de trànsit són responsabilitat de la policia. “Només en casos excepcionals per la seva gravetat es podria demanar la col·laboració ciutadana”, ha afirmat el PP en un comunicat de premsa emès avui. El grup Popular creu que “en lloc de fomentar les tasques preventives per evitar infraccions, la iniciativa fomenta la denúncia”.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive