Alumnes d'una escola de Mataró, on s'haurà d'aplicar el 25% de castellà. Foto: Arxiu
Alumnes d'una escola de Mataró, on s'haurà d'aplicar el 25% de castellà. Foto: Arxiu

Capgròs.com

L'Ajuntament fa 18 millores als equipaments educatius de Mataró

Durant les vacances escolars es realitzen actuacions d'una inversió conjunta de 396.642,81 €

L’Ajuntament de Mataró ha aprofitat les vacances escolars per realitzar diferents actuacions de manteniment i millora a equipaments educatius de la ciutat. Entre les 18 intervencions que es realitzen entre juliol i setembre, que suposen una inversió conjunta de 396.642,81 €, destaquen les obres de la coberta de l’Escola d’Educació Especial Les Aigües i la reforma de lavabos a les escoles La Llàntia, Germanes Bertomeu i a l’Institut Miquel Biada.

Entre les obres ja executades aquest estiu figuren la construcció d’un accés adaptat per permetre que persones amb mobilitat reduïda puguin arribar al taller domèstic de l’Escola d’Educació especial Les Aigües (10.815,85 €) o l’ampliació i adequació d’un bany per fer-lo accessible a l’Escola Camí del Cros (7.670,16 €).

Reformes a infantil

A més, també han tingut lloc actuacions al pati d’infantil de l’Escola Montserrat Solà (6.508,49 €); el canvi de finestres a les aules d’infantil a l’Escola Josep Montserrat (6.433,15 €); i diferents actuacions relacionades amb el control i prevenció de legionel·la a les escoles Anxaneta, Tomàs Viñas i Antonio Machado (per un import conjunt superior als 10.000 €).

Abans que s’iniciï el nou curs també es faran actuacions com l’arranjament de paviment a l’Escola Cirera, d’un cost de 24.184,27 €.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive