capgros.com

L’Ajuntament crea tres nous grups d’activitat física per a gent gran

Ara hi ha una oferta de 16 grups que tenen capacitat per a 350 persones

L’Ajuntament ha obert tres nous grups dins del programa municipal d’activitat física per a gent gran. El curs va començar el passat setembre amb 13 grups i 280 usuaris i ara s’ha ampliat fins arribar a 16 grups amb capacitat per a 350 persones. Els tres nous grups s’han creat per donar resposta a la demanda rebuda en aquest programa. Els tres grups s’han obert al Casal Municipal de Gent Gran Oriol Batista en els següents dies i horaris: dimarts i dijous de 10 a 11; dimecres i divendres de 10 a 11 i dimecres i divendres d’11 a 12.

El programa, amb uns continguts i metodologies adaptats a la gent gran, està realitzat per monitors titulars i té com a finalitat la millora de la qualitat de vida d’aquest col·lectiu, fomentant l’activitat física com a hàbit de salut i buscant aconseguir la màxima autonomia de la persona.

Els 350 usuaris estan distribuïts en 16 grups i realitzen les activitats en 5 equipaments diferents: Pavelló Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca, Casal Municipal de la Gent Gran Oriol Batista, Poliesportiu Municipal del carrer d’Euskadi, Centre Cívic Rocafonda i Poliesportiu Municipal Eusebi Millán. Els usuaris fan dues sessions setmanals, des del setembre fins al juny, i el preu amb carnet blau és de 9,96 euros i sense carnet blau de 14,58 euros.

A més de l’activitat física, el programa inclou altres activitats que es fan durant el curs: celebració del Carnestoltes, una sortida amb raquetes de neu i una passejada a Cornellà de Llobregat que forma part del cicle “A cent cap als cent”.

Com a activitat complementària, el passat 30 de gener va tenir lloc al Casal Municipal de Gent Gran Oriol Batista la xerrada oberta a tothom “Activitat física per a la gent gran i malalties metabòliques”.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive