Els sis joves, amb el regidor Sergi Morales
Els sis joves, amb el regidor Sergi Morales

L'Ajuntament contracta sis joves per fer de trampolí per a la seva carrera professional

Contractes de pràctiques a jornada completa perquè adquireixin experiència i puguin donar el salt a empreses del sector en el que s'han format

L'Ajuntament de Mataró ha contractat un total de sis joves amb l'objectiu que puguin impulsar la seva carrera professional. Són contractes en pràctiques, per treballar a serveis municipals durant sis mesos en jornada completa. Les contractacions s'emmarquen en un pla finançat pel SOC i els Fons Socials Europeus. 

Es tracta de la quarta edició del programa i en aquesta ocasió s'han seleccionat tres perfils diferents: educador/a d’escola bressol, integrador/a social i tècnic/a d’ocupació. Tots tenen entre 16 i 29 anys, són residents a Mataró o municipis propers, tenen estudis acabats de cicle formatiu de grau superior o estudis universitaris. El procés de selecció ha tingut en compte també criteris socioeconòmics per prioritzar els joves en una situació més precària i de vulnerabilitat.

La convocatòria pretén incentivar la contractació laboral de persones joves per millorar la seva ocupabilitat, ja que els permet adquirir aptituds i competències derivades de la pràctica laboral. Una primera experiència vinculada a la seva titulació de formació professional o universitària que els serveixi de trampolí per poder accedir en el futur a altres empreses. 

 

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive