Ò.F.

L’ACPG premia la revista Clàxon i la Federació de Gremis de Flequers

Els guardons van reconèixer el 35è aniversari de la revista, pionera a Catalunya, i la col·laboració històrica entre fleques i gratuïts

En el transcurs de la seva setena assemblea anual, celebrada el dia 11 de juny a Caldes de Malavella, l'ACPG (Associació Catalana de Premsa Gratuïta) va premiar la revista Clàxon, que amb 35 anys, és la revista pionera del sector dels gratuïts a Catalunya. Arrelada a Tarragona, la publicació s'ha caracteritzat durant aquestes tres dècades per oferir als seus lectors pàgines de serveis i informació local, que han convertit aquest setmenari en un referent a poblacions com Lleida, Manresa, Tarragona, el Garraf o Reus (sota el nom d'Espais 7).
El president de l'ACPG, Mateu Ros, va destacar “la dedicació i la constància” de Clàxon així com el fet d'haver-se erigit com una “empresa de referència” dins el món de la premsa gratuïa catalana. El premi va ser recollit pel director de publicacions de Clàxon i Espais 7, Alfons Schwartz.

Per primera vegada en la seva història, l'ACPG també va otorgar un premi a una entitat externa, que en aquest cas va recaure en la Federació Catalana d'Associacions de Gremis de Flequers. El premi reconeix la col·laboració històrica del sector a la premsa gratuïta, ja que moltes fleques són punts de distribució habituals de capçaleres locals i comarcals. En l'entrega del premi, Ros va referir-se al “bon feeling” que existeix entre “dos productes ben diferenciats però que han esdevingut indispensables col•laboradors mutus”. El president dels flequers, Andreu Llargués i el vicepresident, Domingo Cusí, van recollir el premi en nom de la Federació.

Els premis de l'ACPG tenen una periodicitat anual i tenen l'objectiu de reconèixer la trajectòria d'empreses editores del sector de la premsa gratuïta i entitats o institucions que han contribuït a la promoció, difusió o coneixement dels gratuïts.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive