Redacció

L'ACPG conversa amb els cinc candidats a la Generalitat

Les entrevistes formen part d'una iniciativa conjunta de totes les capçaleres integrades dins l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta.

Per primera vegada Capgròs i El Tot Mataró empendran una iniciativa informativa conjunta. Tots dos setmanaris publicaran en les pròximes setmanes entrevistes amb els candidats a desbancar Jordi Pujol de la presidència de la Generalitat. Aquesta experiència, inèdita en el camp de la premsa gratuïta, pretén posar de manifest la gran força mediàtica de l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta, entitat que representa un total de trenta set capçaleres catalanes que conjuntament distribueixen més d'un milió i mig d'exemplars cada setmana a totes les comarques catalanes. "Les entrevistes als cinc presidenciables són una prova pilot per demostrar que els gratuïts són una premsa de present que llegeixen tres de cada quatre catalans cada setmana", ha explicat el president de l'ACPG, Mateu Ros.

Des d'aquesta setmana fins al 16 de novembre, Capgròs, juntament amb El Tot Mataró i la resta de capçaleres de l'ACPG, publicaran les converses amb el candidat ecosocialista, Joan Saura (10 d'octubre); amb el líder republicà, Josep Lluís Carod-Rovira (el dia 17 d'octubre); amb el candidat popular, Josep Piqué (24 d'octubre); amb el representant socialista, Pasqual Maragall (dia 31 d'octubre) i amb el cap de llista nacionalista, Artur Mas (7 de novembre).

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive