Justo Molinero ja és Fill Adoptiu de la ciutat de Mataró
Notícies relacionades
Justo Molinero ja és Fill Adoptiu de la ciutat de Mataró

Justo Molinero ja és Fill Adoptiu de la ciutat de Mataró

L'acte de proclamació del popular radiofonista Justo Molinero omple de reconeixement i emotivitat el Saló de Sessions de l'Ajuntament de Mataró

Amb protocol i emotivitat, aquest Dijous Llarder es fa fer l'acte oficial al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Mataró per nomenar Justo Molinero Fill Adoptiu de la ciutat. L'acte va ser una celebració de la trajectòria i el llegat del reconegut comunicador, que ha dedicat gran part de la seva vida a la ràdio i a la promoció de la música en català i castellà.

Justo Molinero va recollir amb emoció el títol de Fill Adoptiu de Mataró, envoltat dels seus familiars, amics, companys i autoritats locals. Va expressar el seu agraïment pel reconeixement, el qual va voler compartir amb tot l'equip que l'ha acompanyat al llarg dels anys. A més, va ser sorprès amb un vídeo resum de la seva trajectòria, que va mostrar els moments més destacats de la seva carrera professional.

https://youtu.be/3PWwt4tw8J8?si=aMoXJp4jkPu8EjHU


En el seu discurs d'agraïment, Justo Molinero va expressar el seu afecte per la ciutat de Mataró, assegurant que sempre pot comptar amb ell. Entres les paraules d’agraïment de Justo Molinero va destacar la seva estima per la ciutat: “estimo molt Mataró, la seva gent i els seus alcaldes” i va afegir que Mataró sempre pot comptar amb ell. L'alcalde, David Bote, va destacar la importància del treball diari de Molinero com a comunicador i va elogiar el seu talent i dedicació a la ciutat.

Un moment de l'acte
Un moment de l'acte


Justo Molinero, nascut a Villanueva de Córdoba el 1949, va arribar a Catalunya l'any 1967. Després de treballar com a mecànic i adquirir una llicència de taxi a Barcelona, va fundar el servei de Tele Taxi, una innovadora central de distribució de taxis. El seu interès per la ràdio el va portar a crear RM Ràdio, que es va convertir en una de les emissores més influents de la regió.

El 1987, Molinero va adquirir Ràdio Mataró, convertint-la en una emissora de referència a la ciutat i al Maresme. Amb el temps, RM Ràdio es va expandir i es va digitalitzar, convertint-se en una xarxa d'emissores amb cobertura a tot Catalunya i Andorra. Molinero ha estat un defensor de la música en català i castellà, organitzant esdeveniments i festivals per promoure els artistes locals.

El nomenament de Justo Molinero com a Fill Adoptiu de Mataró reconeix la seva dedicació i contribució a la vida cultural i social de la ciutat. 

Comentaris (10)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive