Junts demana “els recursos que facin falta” per aturar la degradació de Rocafonda i el Palau
Junts demana “els recursos que facin falta” per aturar la degradació de Rocafonda i el Palau

Junts demana “els recursos que facin falta” per aturar la degradació de Rocafonda i el Palau

Junts per Mataró demana detencions per l’episodi de dimarts i considera que els aldarulls són l’expressió d’una “problemàtica estructural i sistèmica”

Junts per Mataró ha sortit al pas de l’esclat de successos que han passat en les darreres hores a diversos punts de la ciutat ubicats al barri de Rocafonda. El partit demana que s’esclareixin els fets, dona suport a la policia i demana “les detencuions oportunes” pels danys i actes vandàlics però en un comunicat emmarca els fets en un problema major. “La situació de degradació als barris de Rocafonda i del Palau no és nova”, afirmen.

El partit independentista assegura que tots dos barris són “al centre d’un dels grans problemes que afecta a tantes ciutats del país. És la bretxa que separa les perifèries de les grans ciutats de la resta de la societat”. Junts assegura que “Hem constatat reiteradament la realitat que davant la degradació social, l'abandonament institucional, la falta de salubritat i l'urbanisme antisocial, sorgeixen problemes com els les ocupacions delinqüencials, el tràfic de drogues o les baralles i aldarulls

El que calgui per “normalitzar la vida”


Junts es predisposa a “fer pinya amb tots els grups polítics del consistori davant la constatació que no estem davant d’un tema puntual, sinó d’una problemàtica estructural i sistèmica” i adverteix al govern municipal que “no pot ser és que la institució miri cap un altre costat i no afronti la problemàtica real”, recordant que hi ha mesures i canvis que depenen del govern espanyol del mateix color polític que el mataroní.

És aquí on Junts reclama destinar  “els recursos que facin falta normalitzar la vida als nostres barris. Cal fer costat a les reivindicacions de les associacions veïnals i, sobretot, saber crear incentius perquè tota la ciutadania expressi un sentiment de pertinença a la ciutat i de respecte a l’espai públic”.

Arxivat a:

Comentaris (8)

Fins Fa 1 mes
Per aquests liders independentistes mai hi ha recursos per sanitat i reduir les llistes d'espera per culpa d'Espanya però després tenen tots els recursos que calguin per portar menes com va dir l'Aragonès i ara també per destinar a la xusma de Rocafonda segons diu aquesta notícia. Quina hipocresía de Junts i Esquerra I després Espanya ens roba i ens treu recursos juajuajua i pensar que encara adoctrinen algun xai sense cervell ni neurones
Apex Fa 1 mes
Como muestra de dónde estamos, antes en el CapGros o en el Tot Mataró daban el listado de recién nacidos en Mataró. Ahora no lo dan porque la gran mayoría se llaman Mohamed o Mamadú. Como no sabemos sus posesiones en sus países, aquí no declaran posesiones y acceden a la condición de persona vulnerable que acarrea que TODO se lo paguemos y nos saquean a impuestos. A los españoles que levantaron este país no les llegan las ayudas. Te dicen que vendas la vivienda si tienes apuros.
Apex Fa 1 mes
Esto viene de lejos. Àngel Colom estaba al frente de una oficina de inmigración en Marruecos para facilitar la entrada de inmigrantes masiva a Cataluña. Luego aquí asociaciones progres como el Colectivo Ronda, una cooperativa de abogados, les guiaba para conseguir papeles y todo tipo de ayudas. Ahora Mataró es una ciudad degradada, sin futuro y empobrecida. Los inmuebles de los barrios han perdido valor. La mayoría de africanos no pagan servicios de escalera y los pisos valen muy poco.
apa Junts Fa 1 mes
més recursos encara en aquesta gentussa? pero ens preneu el pel també els de Junts X Cat o que? el que heu de fer es no permetre més empadronaments d'aquesta gentussa que destrossa la nostra convivència i barris del nostre pais. I t'ho diu un independentista de tota la vida ja fart de la vostra política i que no volem una Catalunya islàmica i conflictiva, i que es pensa de tornar a votar-vos perquè son uns traïdors amb el poble català.
El millor recurs el "A por ellos" Fa 2 mesos
Que tornin els "piolins" i els hi donin una bona repassada.
jau Fa 2 mesos
Si, però els pocs recursos que hi ha es gasten en fer pancartes ridícules...
muy bueno Fa 2 mesos
pero que sean mas concretos y concisos, cuando estos inpresentables de Junts X Cat encantados con traer inmigracion conflictiva dice de traer mas recursos a los barrios a que se refiere? a darles mas ayudas todavia y contentarlos aun mas para que no nos peguen? es increible que esta gentuza de politicos puedan presentarse a dirigir una ciudad mientras no van al problema de fondo que es deportar a esta immigracion problematica y malvada
als de Junts, ara? Fa 2 mesos
També som catalans alguns que vivim al barri, tot i que quedem 4 i ens estimem el barri i la gent.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive