-
-

V. B.

Joan Mora: 'El nou govern municipal no es trobarà cap sorpresa'

L'alcalde assegura que han preparat un document de traspàs de govern 'modèlic', el mateix que a ell li hauria 'agradat trobar'

"El nou govern municipal no es trobarà amb cap sorpresa". Així s'ha expressat l'alcalde, Joan Mora, en la presentació aquest dilluns del "Document de final de mandat", on es recull de manera detallada la situació econòmica actual, l'organització i els grans temes pendents de l'Ajuntament, per traspassar tota aquesta informació al nou executiu mataroní que s'incorpori al consistori el 13 de juny. Mora ha insistit que aquest traspàs serà "modèlic" i que el document que han preparat és el que a ell li hauria "agradat trobar" ara fa quatre anys quan va iniciar la seva trajectòria com a alcalde. Mora, però, ha preferit "no comentar" les condicions amb què es va fer l'anterior traspàs.

El gerent de l'Ajuntament, Francesc Esteve, ha assenyalat que el document recull "informació clara i veraç sobre la situació de l'Ajuntament, i facilita al nou consistori una radiografia clara per a la presa de decisions". En l'àmbit econòmic, Mora creu que el nou govern sí que trobarà "notícies positives", com ara "possibilitats de finançament gestionades per aquest govern". S'ha referit, per exemple, a una operació financera amb el Banc Europeu d'Inversió, que destinarà 11 milions d'euros per a la renovació de l'enllumenat públic i d'equipaments. Mataró i Elx són les dues úniques ciutats espanyoles que s'hi podran acollir.

"Una bona administració"
El govern actual, ha afegit l'alcalde, també ha deixat enllestit el finançament del Pla d'Impuls Econòmic del Ministeri d'Hisenda; i ha reduït el deute municipal en més de 60 milions d'euros. "Fa quatre anys teníem bancs i creditors pendents de cobrar i amb descoberts, i avui hem recuperat el prestigi davant les institucions financeres", ha afegit Mora, que també ha recordat que en aquest mandat s'ha passat de pagar els proveïdors a 150 dies a fer-ho a 50 o 60. "Hem fet una bona administració", ha reivindicat.Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive