Joan López s'estrena com a diputat i renova el seu compromís amb Mataró

El dirigent popular afirma que serà "la veu crítica" de Mataró al Parlament i que manté la seva acta de regidor "per coherència"

Joan López s'ha convertit en el primer diputat mataroní del Partit Popular a la Cambra Catalana. El passat dimarts dia 23 de març va assistir al primer Ple del Parlament, on ocupa l'escó que ha deixat vacant Dolors Nadal, escollida diputada al Congrés en les eleccions Generals del 14 de març.

El regidor mataroní, que ha estat nomenat portaveu del seu partit a la Comissió de Política Social –on coincidirà amb l'exregidora socialista Consol Prados– ha volgut subratllar que alternarà les seves responsabilitatsa l'Ajuntament de Mataró amb la seva funció de diputat "amb l'objectiu de treballar per als mataronins a Mataró i al Parlament" i ha contraposat la seva actitud amb la de Manuel Mas, "que ha decidit deixar l'alcaldia i trenca deliveradament el seu compromís electoral".

Segons ha explicat el líder popular, la seva nova etapa política és l'oportunitat de fer sentir "una veu crítica" de Mataró al Parlament i en aquest sentit ha anunciat que crearà un consell assessor amb gent de dins i fora del PP per debatre temes de ciutat que puguin portar-se a la Cambra Catalana.

Amb la mateixa voluntat d'actuar de portaveu dels mataronins al Parlament, López ha dit que enviarà una carta a totes les entitats i associacions locals i fins i tot a l'alcalde i al president del Consell Comarcal–"el d'ara o el que hi hagi demà", per comunicar-los la seva voluntat de defensar els interessos de la seva ciutat.

"Si des de l'Ajuntament i des del Consell Comarcal es manté la mateixa actitud de bel·ligerància que hi ha hagut fins ara, podran comptar amb mi", ha dit López, recordant que tant l'ens municipal com l'autonòmic estan governats pel tripartit i que aquest fet pot restar capacitat de pressió.

El PP de Mataró també ha anunciat la creació d'un nou mitjà de comunicació que es dirà "Mataró al Parlament" i que donarà a conèixer totes les iniciatives parlamentàries relacionades amb els interessos dels mataronins.

Joan López es va presentar el passat 25 de maig com a cap de llista del PP a Mataró i el gener passat va cedir el càrrec de portaveu a Paulí Mojedano, número tres de la llista.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive