Els jaciments arqueològics del Maresme, a la portada 1745
Els jaciments arqueològics del Maresme, a la portada 1745

Els jaciments arqueològics del Maresme, a la portada de Capgròs

Ja podeu llegir la revista mensual d’abril, repartida als punts habituals i també consultable en línia

Clica aquí per llegir la revista

La imatge del cap de la ‘Venus d’Iluro’ i el titular ‘Història sota terra’ dominen la portada del Capgròs d’abril que ja ha sortit al carrer. La revista magazine es pot trobar als punts habituals i també llegir-la en línia. I tira de l’element més icònic de les troballes arqueològiques fetes a Mataró per ilustrar el tema d’entrada sobre els jaciments del Maresme.

En un moment en el que les troballes fetes a Rocafonda han servit per documentar restes d’una època, la visigòtica, de la que no se’n tenia constància i que és clar per explicar la història de Mataró, Capgròs obre el focus i ressegueix la comarca i els seus jaciments més importants a més de ressaltar la importància del de Ca la Madrona. Un tema històric però de rabiosa actualitat.

El Capgròs d’abril també recull pàgines especials en forma d’Especial La Llar i repara en dos dels municipis maresmencs com Vilassar de Dalt i Sant Andreu de Llavaneres amb pàgines temàtiques per descobrir-los i analitzar els seus reptes. I inclou moltíssima més informació d’actualitat i reportatges.

Els diferents canals


La part més informativa s’obre amb els nous temps per l’associacionisme veïnal de Mataró i recull diferents inversions i novetats, com ara dos dels artistes locals que treuen disc: MIRS i 304. 

La prèvia de Sant Jordi (remarcant com el de Mataró és un dels millors) encapçala Enjoy, el Club Rem Mataró les pàgines de Healthy, la mona i la resta de dolços de Setmana Santa les pàgines de Gastronomia i l’aposta per la tecnologia 3D, a Negoci.

L’entrevista amb la capitana de l’Assolim CN Mataró Clara Cambray tanca una revista amb 128 pàgines al servei de Mataró i el Maresme. El Capgròs que un cop al mes esdevé paper i que cada minut és actualitat en aquesta web. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive