Presentació de la cita.
Presentació de la cita.

Redacció

Inscripcions obertes a la XVI Mataró Camina per l'Alzheimer

La cita es va presentar a Mataró Parc i comptarà amb diversos recorreguts i la possibilitat de fer donacions sense participar-hi.

El proper 1 d'octubre, Mataró serà escenari de la XVI edició de la caminada Mataró Camina per l’Alzheimer. Aquest esdeveniment, amb la intenció d’incrementar la consciència i sensibilització al voltant d’aquesta malaltia neurodegenerativa, es celebrarà amb tres recorreguts diferents adaptats a totes les edats i nivells d’aptitud.

En la presentació oficial d'aquesta caminada,  l’alcalde David Bote i la regidora de Benestar Social, Laura Seijo, han estat acompanyats pels responsables de l'organització de l'esdeveniment i alguns patrocinadors. Aquesta caminada és una de les activitats esportives solidàries que es realitza a la ciutat dins del marc del programa Mou-te amb Cor.

Les inscripcions per a la caminada ja estan obertes i es poden realitzar tant online a través del web matarocamina.cat, com en punts físics com Mataró Parc, l’Escola Cor de Maria, La Rambla (plaça de Santa Anna) i la plaça de l’Illa Cristina. La quota d’inscripció varia depenent de l'edat del participant, sent de 5 € pels menors de 12 anys i de 10 € pels adults. L'any passat, més de 3.800 persones es van sumar a aquesta causa, amb una recaptació de més de 28.000 €.

Els tres recorreguts propostos varien en distància i dificultat, sent el més llarg de 15,8 km, un de mitjana distància de 12,6 km i un de curt, pensat per a gent amb mobilitat reduïda, de 4,15 km. A més, es comptarà amb avituallaments durant els trajectes i amb diferents activitats al Parc Central vell, com música en directe, jocs per als més petits i la venda de samarretes i cava solidari.

Per aquells que vulguin contribuir però no puguin caminar, l'organització ha habilitat el denominat RECORREGUT 0, que permet realitzar donatius a través de diferents mitjans.

Amb aquest tipus d’iniciatives, la ciutat de Mataró demostra el seu compromís amb les causes solidàries i la sensibilització ciutadana davant malalties com l’Alzheimer. Tota la informació detallada i les instruccions d'inscripció es poden trobar al web oficial matarocamina.cat.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive