Presentació del projecte.
Presentació del projecte.

Redacció

Aquests són els incentius per participar al Lloguem! Yes We Rent

L'Ajuntament de Mataró presenta els beneficis als que els propietaris d'habitatges es poden acollir per reformar i llogar les seves propietats.

L'Ajuntament de Mataró ha presentat els incentius que oferiran amb el projecte Lloguem! Yes We Rent, que pretén que els propietaris d'habitatges els reformin i els posin a llogar en una relació justa i beneficiosa per tothom. Entre els beneficis hi ha garantia de cobrament i facilitats en la reforma i gestió, però molts d'altres com  la bonificació del 70% de l’IBI i fins al 95% de la plusvàlua, així com la tramitació gratuïta de la cèdula d’habitabilitat i del certificat energètic. També es garanteix el cobrament del lloguer durant tota la durada del contracte. El projecte ofereix gestionar les reformes i subvencionar-les fins als 16.000€, incrementant-los fins a 2.000€ més per a actuacions de millora energètica. Es pot optar també per una subvenció de fins a 8.000€ per a obres ja realitzades. 

D'altra banda, per als llogaters i llogateres, els beneficis són l’accés a un habitatge de lloguer amb major estabilitat en el temps i menor preu que en el mercat lliure. Hi pot participar la ciutadania que busqui un pis de lloguer assequible i que tingui la voluntat d’accedir a un habitatge a través de la implicació activa en un nou projecte cooperatiu. Les persones interessades en participar en aquest projecte s’han d’adreçar a la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró

Per participar, la ciutadania que disposi d’un pis desocupat ha de deixar les seves dades al web www.mataro.cat/lloguem i personal tècnic es posarà en contacte per visitar l’habitatge i començar el procés.

L'alcalde, David Bote, i la regidora d'Habitatge, Sarai Martínez, van presentar els objectius del projecte

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive