L'estat actual del mur. Foto: R. G.
L'estat actual del mur. Foto: R. G.

Inauguren el nou tancament de la zona municipal esportiva de Cerdanyola

El projecte ha costat 500.000 euros i ha consistit en la substitució del mur que es va esllavissar ara fa un any i mig a causa d'uns forts aiguats

Aquest diumenge, dia 18, Cerdanyola viurà una inauguració: la del nou tancament de la zona municipal esportiva. Les obres han finalitzat aquest mes de març després de mesos de treballs en el mur perimetral del camp de futbol, al llarg del Camí del Mig. La paret va patir una esllavissada a causa dels forts aiguats de l’octubre de 2016 i llavors va decidir-se reconstruir-la per complet. L’acte inaugural, que se celebrarà al llarg del matí, comptarà amb partits de futbol, cheerleaders, classes de zumba, xocolatada i un globus aerostàtic. L'acte oficial tindrà lloc a les 11 del matí. 

El projecte ha substituit 255 metres linials d'aquesta construcció, entre les façanes del Camí del Mig, ronda del Cros i carrer Marató. El nou tancament és a base de llambordes col·locades sobre solera de formigó, a més d’una tanca metàl·lica perimetral. Una fórmula similar al d’altres instal·lacions esportives de la ciutat, té un impacte visual menor. El 50% de les llambordes que s’han utilitzat s'han recuperat d’excedents de la reurbanització de carrers de la ciutat i l’altre 50% seran noves. Els arbres de l’interior del recinte afectats per les obres s'han plantat de nou 5 metres de distància dels nous talussos. El projecte ha tingut un cost de 500.000 euros. 

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive