Una infermera conversa amb pacients de l'Hospital de Mataró. Foto: ACN
Una infermera conversa amb pacients de l'Hospital de Mataró. Foto: ACN

L’Hospital de Mataró restringeix al màxim les visites a pacients

L’Hospital i l’Hospital de Sant Jaume no permeten visites per protocol Covid-19 amb tan sols quatre excepcions

La pressió hospitalària derivada de la segona onada de la Covid-19 a Mataró va en augment i el Consorci Sanitari del Maresme ha pres cartes per evitar desbordament dels casos de contagi. A partir de dilluns 26 queden restrigindies les visites als pacients ingressats amb 4 úniques excepcions. Es torna així al protocol de visites de la primera onada.

Les excepcions: final de vida, part, infants ingressats i usuaris de la targeta "Cuida’m"

El Consorci Sanitari ha comunicat la restricció de visites als pacients de l’Hospital de Mataró i l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena “amb l'objectiu de protegir els pacients ingressats d'un possible contagi de Covid-19”. D’aquesta manera només hi ha 4 excepcions, per les quals es podrà mantenir el règim de visites a pacients ingressats: final de vida, part, infants ingressats i usuaris de la targeta "Cuida’m".

L’Hospital manté la limitació d'un sol acompanyant per les visites a hospital de dia, consultes externes i rehabilitació, i només en casos imprescindibles. Només es pot acompanyar al pacient fins a la sala d'espera i l'acompanyant s'esperarà fora de l'Hospital fins a la finalització del tractament o visita. 

El cartell de restriccions

El cartell del Csdm

 

Més tractes a distància

També en la mateixa línia de rebaixar la presència de persones a l’Hospital, la Unitat d'Atenció a l'Usuari restringeix la seva activitat presencial a realitzar e tramitació de PAOs (prescripcions d'articles ortopèdics) i entrega de documentació clínica urgent si no és possible fer-ho per via telemàtica. La resta de sol·licituds (informes mèdics, segona opinió mèdica, voluntats anticipades...), consultes, demandes d'informació, presentació de reclamacions, suggeriments i agraïments, es poden realitzar a través del correu electrònic uau@csdm.cat i els telèfons de contacte: 93 741 77 00  ext. 2108  ext. 1082

Des del Consorci recorden que a través de l'espai "La Meva Salut" es pot accedir a la informació pròpia de salut, fer consultes als professionals i realitzar tràmits de manera senzilla, segura i confidencial.

La cafeteria de públic de l'Hospital de Mataró atendrà només en horari de matí, de 08.00 a 13.00 hores.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive