NO FER SERVIR!!!!
NO FER SERVIR!!!!

L'Hospital de Mataró amplia la UCI amb vuit llits addicionals

L'Hospital vol augmentar la capacitat d'atenció a pacients amb insuficiència respiratòria per Covid o d'altres patologies

L'Hospital de Mataró està ampliant la seva Unitat de Cures Intensives (UCI), amb un total de vuit llits addicionals per a malalts crítics. Amb aquesta ampliació es vol augmentar la capacitat d'atenció a pacients amb insuficiència respiratòria per Covid-19 o d'altres patologies. El Consorci Sanitari del Maresme, ens gestor de l'Hospital, vol donar la versatilitat necessària al nou dispositiu, que podrà acollir diversos processos crítics d'etiologia variable.

L’obra, que es preveu que estigui finalitzada a finals de setembre, comporta la sectorització de la zona amb porta lliscant automàtica, habilitar un control d'infermeria independent, i la creació d'una zona de treball amb central de monitorització, una zona de descans i una zona d’emmagatzematge de materials.

Cada llit, especial per a malalt crític, disposarà de presses dobles d'oxigen, aire medicinal i buit, i una nova monitorització d'última generació. Es preveu també la modificació del sistema de climatització que permeti adequar el sistema diferencial de pressió de les habitacions respecte del passadís a les necessitats assistencials, amb climatitzadors independents.

Segons expliquen des de l'Hospital, aquest creixement respon a una de les lliçons de la Covid-19: disposar d’estructures polivalents i flexibles per fer front a l’increment sobtat d’ingressos, per Covid o per altres malalties.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive