5 morts per Covid la darrera setmana a l’Hospital de Mataró. Foto  R.Gallofré
5 morts per Covid la darrera setmana a l’Hospital de Mataró. Foto R.Gallofré

Hospital de Mataró: 26 morts i 210 altes durant els dies de Setmana Santa

Les dades comprenen entre els dies 10 i 13 d'abril, festius de Setmana Santa on no s'ha parat ni un moment a l'Hospital de Mataró.

Els dies de Setmana Santa que comprenen entre el Divendres Sant, 10 d'abril, i el Dilluns de Pasqua, 13 d'abril, han seguit intensos i sense treva a l'Hospital de Mataró. Així o relaten les dades, que deixen bones notícies però també d'altres de molt negatives. Per una banda, ja s'han donat més de 200 altes des que va començar la pandèmia. Per l'altra, hi ha 26 noves defuncions en aquests darreres dies, un total de 75 fins ara. Cauen el número de pacients ingressats i també es mantenen el número de professionals en aïllament poc per sobre dels 200 a la capital del Maresme.

Les altes han crescut de manera notable aquests dies. 54 més, el que suposa trencar la barrera de les 200 que ha fet, també, que a l'Hospital se celebrrés. Cada alta és una petita victòria en una cursa de fons que necessita d'aquests moments per poder seguir endavant:


Per la seva banda, les morts es troben en l'apartat més negatiu. En el darrer informe de dijous es van registrar quatre morts en les darreres 24 hores. En aquests darrers dies les morts han ascendit a noves 26 defuncions, que això sí segueixen la mitjana de dijous passat entre les quatre i les sis morts cada 24 hores. Una xifra colpidora, que es compensa amb menys presència d'ingressats (144, 24 menys que fa cinc dies) i l'estabilització dels pacients que es troben a la UCI, actualment 16.

 

El Consorci segueix rebent mostres de solidaritat i suport, la darrera durant diumenge, quan la pastisseria Uñó va fer entrega de diversos ous de Pasqua per als professionals que treballen sense descans en la lluita contra el coronavirus. També es van enviar ous de xocolata a la Fundació Hospital de la mà de Nïbs.

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive