Plaques solars a la pista de Cerdanyola per abaratir la factura de famílies vulnerables
Plaques solars a la pista de Cerdanyola per abaratir la factura de famílies vulnerables

Habiliten per a entrenar-hi l’exterior de la nova pista poliesportiva de Cerdanyola

El Camp de futbol Enric Pujol, parcialment ocupat per la nova instal·lació, s’arranja ara

La construcció de la Pista Poliesportiva coberta de Cerdanyola, molt esperada al barri i a la ciutat i estrenada aquest 2020 va tenir una víctima colateral, el Camp Municipal de Futbol Enric Pujol. Ara aquest s’arranja, en la seva no dimensió, perquè es pugui seguir aprofitant pels diferents clubs i usuaris del complex esportiu

Una tercera part del camp de sorra és ara sota la Pista Poliesportiva Municipal coberta de Cerdanyola. L’espai restant, que estava sense mantenir, s’està adequant ara per poder-ne fer ús esportiu. L’Ajuntament va començar els treballs d’adequació del Camp Municipal de Futbol d’Enric Pujol el 9 de desembre. L’actuació consisteix, primer, en l’enderroc i desballestament de les construccions i equipament preexistents: dipòsit soterrat de formigó, barana, porteria, mòdul prefabricat i porxo d’accés al camp. Després es millorarà el paviment amb l’aportació d’una capa de sauló garbellat apta per a la pràctica esportiva.

La pista

El terreny de la instal·lació

Camp de futbol 7 i del que convingui

L’equipament ja no disposa de dimensions adequades per funcionar com a camp de futbol a 11, però els treballs que s’hi realitzen possibilitaran que s’utilitzi com a camp de futbol a 7, una gran esplanada per fer entrenaments o per poder fer altres activitats esportives. Així hi podran fer activitats complementàries els usuaris habituals del Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig, com l’AEiLL de Cerdanyola, UD Mataronesa o el Rugby Club Mataró, entre d’altres.

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Royalverd Service SL amb una durada prevista de tres setmanes, per la qual cosa es preveu que l’actuació quedi enllestida en finalitzar l’any. El pressupost d’adjudicació és de 28.917,31 euros. .

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive