Polígon industrial del Pla d'en Boet, un dels centres econòmics i de mercat de treball del Maresme. Foto: R. Gallofré
Polígon industrial del Pla d'en Boet, un dels centres econòmics i de mercat de treball del Maresme. Foto: R. Gallofré

Guia d'empreses del Maresme amb productes i serveis per fer front al coronavirus

La FAGEM publica un directori d'empreses de la comarca que ofereixen solucions per a organitzacions i ciutadans de cara a combatre l'epidèmia

La FAGEM, patronal del Maresme, ha creat un directori amb tota l'oferta de productes que les empreses de la comarca estan adaptant perquè siguin útils per fer front al coronavirus. Es tracta de firmes de diferents sectors que han reorientat la seva activitat en part per crear productes que donin resposta a les diferents demandes generades a partir de la crisi sanitària de la covid-19.

L'objectiu de la iniciativa, segons expliquen des de la FAGEM, és oferir una eina útil per atendre les necessitats del teixit empresarial. A més, el directori permet a qualsevol empresa o particular conèixer on pot aconseguir aquest tipus de productes. Qualsevol empresa que estigui produint algun producte o ofereixi algun servei d'interès associat a la crisi sanitària, pot enviar la informació a la FAGEM a través d'aquest formulari per aparèixer en el directori. 

El directori compta actualment amb una trentena d'empreses dividides en quatre sectors: solucions sanitàries, teletreball, solucions online i solucions d'atenció al client. S'hi poden trobar des de productors de davantals, desinfectants i altres productes higiènics i sanitaris, passant per consultories, serveis de ciberseguretat, formació online o eines de control d'aforament, entre molts d'altres. 

Es tracta d'una de les diverses iniciatives que la FAGEM ha dut a terme durant aquestes darreres setmanes per ajudar a pal·liar els efectes econòmics que està tenint la pandèmia de coronavirus en les empreses del Maresme. La Federació ja va repartir 1.300 protectors facials a 40 empreses i ajuntaments del territori, per donar resposta a molts sectors no essencials que van reprendre l'activitat a mitjan mes d'abril. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive