Article del President de l'OJD, Manuel Sala, pels 40 anys de Capgròs
Article del President de l'OJD, Manuel Sala, pels 40 anys de Capgròs

Un gran futur per als mitjans de comunicació

El director de l'OJD, Manuel Sala, felicita en aquest article a Capgròs pel seu 40è aniversari

patrocini 40aniversari
 

En les últimes dècades estem registrant el canvi més gran en els mitjans de comunicació en la història. D'una banda, internet i la mobilitat fan que les possibilitats d'accedir a la informació siguin gairebé infinites.

En sentit contrari, la gran fragmentació de les audiències fa que sigui més complicat que mai adreçar-se a un grup d’interès i, sobretot, obtenir ingressos que permetin mantenir la qualitat dels continguts.

Mantenir una audiència fidel fa que un mitjà sigui un prescriptor molt interessant per a les marques i més per al comerç local, que no disposa d'altres mitjans per anunciar-se.

Un bon exemple és el Capgròs, un mitjà que ha sabut evolucionar aquests 40 anys mantenint l'interès de la gent del Maresme i la seva capital gràcies a una combinació molt adequada de notícies i serveis als anunciants.

¿Com ha estat això possible? Perquè han sabut mantenir tots aquests anys els dos pilars bàsics que jo considero clau als mitjans locals: la credibilitat i l’accessibilitat.

La credibilitat. Cada dia tots rebem milers de missatges. Els mitjans locals representen la garantia d'una informació veraç i contrastada. Informació i opinió feta per periodistes professionals respecte de la veritat.

L’accessibilitat. Els mitjans locals porten molt de temps surtin puntualment al carrer amb la periodicitat adequada fent un impagable servei als lectors. També, són al nostre abast en qualsevol moment en les seves versions web a internet. Les notícies sobre el que ens afecta més directament tenen en aquests mitjans un tractament més extens i proper als interessos i preocupacions de la gent. En definitiva, són el mitjà que permet participar activament als lectors i accedir a les notícies locals i sobre la gestió dels assumptes públics.

Per això, estem convençuts que el futur dels mitjans locals està més que garantit. Perquè són empreses ben arrelades al territori i a la gent.

Des d'OJD sempre hem cregut a la premsa de proximitat i en la confiança com la millor eina dels mitjans de comunicació per crear valor per als seus usuaris i anunciants. Per això donem al Capgròs i al seu equip la més cordial felicitació per aquest aniversari.

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive