César Fernàndez i Fermin Manchado, gerent i president de Gintra durant la roda de premsa
César Fernàndez i Fermin Manchado, gerent i president de Gintra durant la roda de premsa

J. Vives

Gintra planeja un aparcament amb 240 places al Parc del Palau

Construeixen un altre aparcament amb 82 places al carrer Terrassa

El Palau disposarà de 248 noves places d'aparcament. L'Ajuntament, a través de l'empresa municipal Gintra, ha presentat un avantprojecte de construcció d'un aparcament subterrani per a residents al Parc del Palau. Amb aquest nou aparcament es pretén posar solució a un dèficit històric de places en aquest barri, segons ha explicat aquest matí en roda de premsa el regidor de mobilitat, Fermí Manchado. La inversió prevista és de 3,5 milions d'euros, pressupost que inclou també part de la reurbanització de la plaça.

L'aparcament ocuparà una superfície de 5.700 metres quadrats i es distribuirà en dues plantes amb capacitat per a 240 cotxes i 8 motos. Cinc de les places seran adaptades per a minusvàlids. A més, un 25% de la superfície tindrà un gàbil de 3,5 metres, de manera que una cinquantena de places seran aptes per a l'aparcament de furgonetes. Segons ha explicat Manchado, les places d'aparcament tindran una amplada de 2,5 metres, una mica més amples que les que s'han construit fins ara en d'altres aparcaments de la ciutat.

L'accés al futur aparcament es realitzarà pel carrer de les Siete Partidas, a l'extrem oest del Parc del Palau, mentre que la sortida d'ubicarà al carrer Lapidario, al costat est de la plaça.

L'avantprojecte de l'aparcament es porta a aprovació inicial en el ple d'aquest dijous dia 11. Gintra confia en poder iniciar les obres a la tardor. Aquestes obres duraran 18 mesos de manera que l'aparcament podria entrar en funcionament a finals de l'any vinent.

82 places al carrer Terrassa
D'altra banda, aquesta setmana han començat les obres de construcció d'un altre aparcament per a residents al número 7 del carrer Terrassa, entre les avingudes del Corregiment i del Velòdrom. Aquest aparcament serà d'una única planta i tindrà 82 places. La seva construcció costa 1.059.339 euros i corre a càrrec de l'empresa UTE Àridos Serrano SL & Stachis SA. Les obres fibalitzaran al mes d'agost.

Gintra habilitarà la coberta d'aquest aparcament per tal de construir-hi un nou camp de futbol-7. Aquest camp substituirà el que hi havia abans de les obres del nou pavelló poliesportiu de Cirera, i que s'ha instal·lat provisionalment al solar situat entre l'avinguda del Corregiment, el pati de l'escola de Cirera i el torrent de la Pólvora.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive