nous emprenedors
nous emprenedors

Gasport: estalvi de temps i de diners a l’hora de posar benzina

L’app desevolupada per l’empresa mataronina localitza les benzineres més properes i permet pagar el repostatge directament des del mòbil

Gasport és una app gratuïta creada per una empresa mataronina que ajuda el conductor a estalviar temps i diners a l’hora de posar benzina al seu cotxe. L’aplicació localitza les benzineres més properes amb el carburant més econòmic, i permet pagar el repostatge directament amb el mòbil. D’aquesta manera el conductor s’estalvia temps, ja que el sistema de pagament és molt més àgil (Gasport obre automàticament el sortidor i permet repostar la quantitat escollida) i diners, “prop d’un 10% de mitjana” segons el CEO de ‘empresa, Francesc Ribas. Aquest és el descompte respecte a les tarifes habituals que solen oferir les “benzineres econòmiques”, les quals abunden cada cop més a Barcelona i a les ciutats de la seva corona metropolitana.

“Destinem la meitat del temps de repostatge a pagar; nosaltres ho resolem en dos clics”

A l’hora de seleccionar-les, Gasport les ordena per proximitat o bé per preus, i guia el conductor fins a elles a través del GPS del mòbil. Resulta una eina idònia, a més, per trobar benzineres quan s’està en  un lloc desconegut. L’app també “és ideal per a autònoms i petits empresaris”. diu Ribas, ja que ofereix una factura amb tots els repostatges mensuals o trimestrals, ideal per no perdre el temps a l’hora de recollir les factures i declarar l’IVA. 

“Els descomptes arriben de mitjana al 10%”

Gasport (www.gasport.es) és un projecte que tot just arrenca i està en període de prova pilot amb una benzinera de Badalona, tot i que els seus promotors esperen que ben aviat puguin ampliar la xarxa amb altres benzineres del Maresme. 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive