nous emprenedors
nous emprenedors

Gasport: estalvi de temps i de diners a l’hora de posar benzina

L’app desevolupada per l’empresa mataronina localitza les benzineres més properes i permet pagar el repostatge directament des del mòbil

Gasport és una app gratuïta creada per una empresa mataronina que ajuda el conductor a estalviar temps i diners a l’hora de posar benzina al seu cotxe. L’aplicació localitza les benzineres més properes amb el carburant més econòmic, i permet pagar el repostatge directament amb el mòbil. D’aquesta manera el conductor s’estalvia temps, ja que el sistema de pagament és molt més àgil (Gasport obre automàticament el sortidor i permet repostar la quantitat escollida) i diners, “prop d’un 10% de mitjana” segons el CEO de ‘empresa, Francesc Ribas. Aquest és el descompte respecte a les tarifes habituals que solen oferir les “benzineres econòmiques”, les quals abunden cada cop més a Barcelona i a les ciutats de la seva corona metropolitana.

“Destinem la meitat del temps de repostatge a pagar; nosaltres ho resolem en dos clics”

A l’hora de seleccionar-les, Gasport les ordena per proximitat o bé per preus, i guia el conductor fins a elles a través del GPS del mòbil. Resulta una eina idònia, a més, per trobar benzineres quan s’està en  un lloc desconegut. L’app també “és ideal per a autònoms i petits empresaris”. diu Ribas, ja que ofereix una factura amb tots els repostatges mensuals o trimestrals, ideal per no perdre el temps a l’hora de recollir les factures i declarar l’IVA. 

“Els descomptes arriben de mitjana al 10%”

Gasport (www.gasport.es) és un projecte que tot just arrenca i està en període de prova pilot amb una benzinera de Badalona, tot i que els seus promotors esperen que ben aviat puguin ampliar la xarxa amb altres benzineres del Maresme. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive