Els ajuts socials de la darrera edició. Foto: Fundació Iluro
Els ajuts socials de la darrera edició. Foto: Fundació Iluro

La Fundació Iluro convoca ajuts a projectes d’interès social per l'any 2020

Amb una dotació de 40.000 €, el termini de presentació de sol·licituds començarà el 15 de desembre i finalitzarà el 31 de desembre de 2019.

La Fundació Iluro promou des de l'any 2013 ajuts a projectes d'interès social que duguin a terme entitats mataronines. L'objectiu és visibilitzar, donar suport i facilitar el desenvolupament d’accions que presentin un clar impacte social en la vida de la capital del Maresme. Aquest 2020 l'entitat, hereva de l'Obra Social de l'extinta Caixa Laietana, destinarà 40.000 euros a aquests ajuts.

Es consideraran d’especial interès les propostes i accions que s’orientin en aquestes dues línies d’actuació. Per una banda, la Inclusió social de col·lectius en risc d’exclusió i millora del benestar social de les persones: en aquesta línia s’inclouen accions o projectes que tinguin per objectiu afrontar les situacions d’exclusió social de les famílies, la gent gran i les persones amb discapacitat o problemes de salut mental i/o toxicomanies, i també afavorir la seva inclusió social.

Per l'altra, accions de desenvolupament comunitari, governança i treball als barris, amb interès social o mediambiental: en aquesta línia s’inclouen projectes que tinguin per objectiu la millora de l’entorn sociocomunitari a través d’accions d’apoderament ciutadà, iniciatives cooperatives i socials de barri i/o lluita contra l’emergència climàtica. 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive