Francesc Masriera i Ballescà signa l'article 'Els Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria'
Francesc Masriera i Ballescà signa l'article 'Els Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria'

Els Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria

Francesc Masriera i Ballescà posa en valor la tasca i la importància dels Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria, publicació periòdica d'aquesta entitat

De vegades hi ha actuacions importants que passen sense fer soroll. És el cas dels Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria, d’un valor incalculable en la historiagrafia local. Publicació sorgida des de la voluntat i el compromís de servei per ampliar el coneixement de la vida mataronina al llarg dels anys. Una àmplia dedicació portada a cap des de la investigació, per oferirr la història local amb solvència i voluntat de servei.

Els Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria, són el resultat de l’aportació voluntària feta per un equip admirable i solvent que ofereix un pou de coneixement sense esquerdes, a l’abast dels interessats a conèixer la història de Mataró  des de la diversitat de continguts, des de l’academicisme, la memòria i els sentiment. Una aportació de la concepció global de la pròpia història. Amb profunditat i gran interès.

Fulls n. 138 portada
Fulls n. 138 portada


Tot s’ha fet amb esforç i no és cosa de quatre dies. De fet ve de lluny, d’antigues voluntats que es concretaren amb l’historiador Lluís Ferrer i Clariana i la seguiren Manuel Salicrú i Puig i Rafael Soler i Fonrodona, entre altres, l’abril del 1978. I ara segueix endavant amb un solvent equip amb Nicolau Guanyabens i Calvet al capdavant.

Dijous 11 d’abril, a la sala d’actes de Can Palauet, s’ha presentat el darrer exemplar núm. 138, amb nou format i interessantíssims treballs que donen, com sempre, una amplia visió del que és i representa la història local, la qual cosa convida llegir-lo amb delit i conservar-lo a efecte de consulta. Els treballs que s’hi exposen -tot ell globalment- són d’alta qualitat i  correcció extraordinària. Els Fulls, editats sense interrupció des d’abril de 1978, mereix el vist i plau dels mataronins i les seves institucions.

Arxivat a:

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive