Assessorament a la fira Mataró Orienta. foto: Ajuntament de Mataró
Assessorament a la fira Mataró Orienta. foto: Ajuntament de Mataró

Una fira a Mataró per trobar el teu futur professional i formatiu

La Fira Mataró Orienta se celebra fins dissabte 16 de març al Centre Cívic Pla d’en Boet amb demostracions pràctiques i d’ocupacions, converses amb professionals i visites d’empreses

La Fira Mataró Orienta té lloc fins al 16 de març al Centre Cívic Pla d'en Boet. Un esdeveniment promogut per l'Ajuntament de la capital del Maresme, dirigit a persones de qualsevol edat que hagin de prendre decisions sobre el seu futur professional o formatiu i necessitin orientació i assessorament. Durant aquests dies la fira acull més de 100 activitats com demostracions pràctiques i d’ocupacions, converses amb professionals i visites d’empreses.

Entre les iniciatives que s'hi poden trobar, destaquen les activitats i xerrades sobre educació reglada, no reglada així com específiques d’ocupació i assessorament. Els visitants poden conèixer les diferents tipologies de Batxillerat, la Formació Professional (FP) tant de l’oferta dels Cicles Formatius de Grau Mig (GM) com de Grau Superior (GS), Programes de Formació i Inserció (PFI) i els Graus Universitaris del TecnoCampus Mataró-Maresme. També hi ha un espai d’assessorament personalitzat guiat per professionals d’orientació del territori.  Pel que fa a la formació no reglada, es posa l’accent en donar a conèixer l’oferta existent perquè sovint és la més desconeguda,

Les accions de la Fira Mataró Orienta es divideixen en 4 temàtiques: orientació; autoconeixement, formació i ocupacions i mercat de treball. Tot plegat, amb l'objectiu que els assistents puguin orientar-se per prendre decisions sobre el seu itinerari educatiu o professional, i conèixer els recursos existents a Mataró i el Maresme. Es posa l'èmfasi en què no només sigui el públic adolescent i jove, sinó de totes les edats, qui pugui acudir a la fira, donada la importància de la formació al llarg de la vida en un món professional en constant transformació. 

La Fira Mataró Orienta és una de les actuacions principals de la cartera de serveis del projecte Mataró Orienta, portat a terme pels serveis d’ocupació, educació i joventut de l’Ajuntament, que dona servei durant tot l’any a la ciutadania per acompanyar-la en la seva trajectòria formativa i professional.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive