L'oci nocturn es prepara per reobrir portes
L'oci nocturn es prepara per reobrir portes

Festes especials a les discoteques abans d’haver de tancar

Locals de referència juvenil de Mataró com Cocoa o Miracle obren aquest dimecres per celebrar la darrera nit de l'any i el final de les classes

“Esperem que no sigui la darrera nit de ballar d’aquest any”. Amb aquest desig verbalitzat a les xarxes socials la d’aquesta nit de dimecres semblarà un divendres o un dissabte en alguns locals d’oci nocturn de Mataró. Les discoteques obren, fan festes especials i convoquen a la seva parròquia davant la incertesa de saber si les restriccions que impliquen el seu tancament reben o no l’aval de la justícia.

Tot i que les patronals del sector han recorregut les restriccions anunciades pel Govern de la Generalitat, a hores d’ara les discoteques saben que la d’aquesta nit pot ser la darrera nit completa de ball en un interval de temps que no està definit. A això s’abracen per convocar una nit especial de festa entre setmana, sense necessitat que demà sigui festiu. La coincidència amb el final de classes a instituts i universitats abona també l’expectativa juvenil.

Locals de referència del públic més jove de l’oci nocturn de la capital del Maresme com Miracle o Cocoa han fet servir les xarxes socials per promocionar aquesta nit especial. En el cas del primer local fins i tot promociona aquesta nit evocant ‘The Last Dance’ que significa literalment “el darrer ball” i que també és el nom de la popular sèrie de Netflix sobre el darrer any com a basquetbolista de Michael Jordan.

Els locals obriran, doncs, amb les mateixes mesures que ho porten fent durant setmanes (passaport Covid i aforament no complet) i sabent que si progressa el paquet de restriccions, les hores de ball d’aquesta nit poden ser les darreres de la nit mataronina en aquest 2022.

Tot això, quan les xifres de contagis, la velocitat de transmissió i l’ocupació de llista a l’Hospital de Mataró no para d’augmentar dia a dia. Raó de les restriccions de la mitjanit de dijous a divendres que motiven aquest compte enrere festiu en forma de darrers balls. 

Arxivat a:

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive