Maria Coll

Fecsa-Endesa inverteix 900.000 euros en tres línies noves de mitja tensió a Mataró

La companyia elèctrica Fecsa-Endesa ha anunciat oficialment el final de les obres d'instal·lació de tres noves línies de mitja tensió a Mataró

Aquests treballs, que van iniciar-se el passat mes de gener, han tingut un cost de 900.000 euros (gairebé 150 milions de pessetes). Les noves línies de mitja tensió, de més de quatre quilòmetres de longitud, travessen tot la ciutat. S'inicien al polígon Mata-Rocafonda, on hi ha ubicada la subestació de Mataró, fins al polígon industrial Les Hortes del Camí Ral, just al costat de les sortides de les vies N-II i C -32 i de la Riera d'Argentona.

Aquesta zona, on es pretén que s’hi ubiquin les indústries que abandonin el centre urbà, ha estat la més beneficiada per les obres. Han passat de tenir un subministrament elèctric provisional a gaudir d’una potència instal·lada de 23.000 KW. També s’han retirat 3700 metres de cablejat aeri amb la conseqüent reducció de l’impacte visual de les instal·lacions en l’entorn. Però a part d’aquesta millora a nivell empresarial, les noves línies també garanteixen un millor subministrament a tota la zona sud de Mataró, Cabrera i Argentona, a causa de la seva proximitat a aquest polígon industrial.

A més, aprofitant les obres necessàries per a la instal·lació d’aquestes línies al seu pas pel centre de Mataró, l’empresa municipal PUMSA per encàrrec de l’Ajuntament de Mataró ha dut a terme la creació de les infrastructures subterrànies necessàries per la futura estesa d’un nou cablejat interconnector de les diferents subestacions elèctriques de la ciutat, per la instal·lació d’una nova línia d’alta tensió i pel cable de fibra òptica, necessari pel futur telecomdament de diferents centres de la ciutat. Aquesta canalització per on passaran les futures línies ha tingut una extensió de 13.000 metres.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive