Exposició ‘Un model econòmic agafat amb pinces!’
Exposició ‘Un model econòmic agafat amb pinces!’

Exposició sobre els hàbits de consum i el seu impacte mediambiental

La mostra, titulada ‘Un model econòmic agafat amb pinces!’, es podrà veure a la Biblioteca Pompeu Fabra fins al 31 de gener

Sota el títol ‘Un model econòmic agafat amb pinces!’, la Biblioteca Pompeu Fabra acull des del passat 11 de gener, una exposició itinerant organitzada per Maresme Circular que convida a reflexionar sobre els hàbits de consum i l’impacte que tenen sobre el planeta.

Desenvolupada per Anthesis Lavola, la proposta està concebuda sota la idea de botiga de roba en la que trobarem tres rucs de roba, en els que hi ha diferents penjadors que expliquen en què consisteix l’economia circular i proposen 10 accions per prevenir la generació de residus i allargar la vida dels productes. El seu objectiu, sensibilitzar sobre els nostres hàbits de consum i donar a conèixer l’economia circular com a solució a la crisi de recursos actual.

Aprofitar els recursos que normalment es desaprofiten, consumir de forma col·laborativa i apostar per productes eco-dissenyats, són alguns dels consells que recull la proposta. A més, durant cinc dies (dimarts 17, dijous 19, dimarts 24, dijous 26 i dimarts 31 de gener de 17 a 20h) hi haurà un educador que resoldrà dubtes als assistents i animarà que aquests interactuïn amb l’exposició.

La mostra, que s’emmarca dins del programa d’educació mediambiental de Maresme Circular i es podrà visitar fins al proper 31 de gener, també deixa espai a la participació ciutadana amb uns penjadors a disposició dels visitants per a que puguin compartir reflexions, consells o recursos locals orientats a fomentar l’economia circular. 

Mostra itinerant

La proposta expositiva es preveu que pugui itinerar pel Maresme, visitant altres espais com la biblioteca Antoni Comas o la Biblioteca Popular de Mataró, i que permeti desenvolupar i aplicar el concepte d’economia circular, amb una visió integral, realista i pràctica dels residus com a recursos en un marc d’esgotament inexorable dels recursos naturals, promovent alhora la millora ambiental i socioeconòmica del territori.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive