-
-

capgros.com

Et vols casar amb mi?

Especial nuvis amb tot el que necessites saber per organitzar l'esdeveniment més important de la teva vida

El Saló Boda és d’una de les fires de més èxit de Mataró i la comarca. És per això que Capgròs, com a mitjà oficial del certamen, ha preparat un especial en el que es traça tot el recorregut des de les primeres intencions de demanar a la parella si es vol casar fins un espectacular al viatge de noces com a cirereta del pastís. Una guia imprescindible per tenir anotats tots i cadascun dels detalls, més o menys importants, que cal tenir en compte a l’hora d’organitzar un esdeveniment d’aquesta envergadura. Sigui tradicional o sigui modern, sigui més íntim o més massificat. Sigui com sigui, tot
 
I és que un enllaç d’aquest tipus comença en el mateix moment que un li pregunta a l’altra: et vols casar amb mi?
 
Com demanar-ho en públic
Una manera clàssica de demanar a la teva parella si es vol casar amb tu és fer-ho en un lloc públic. Hi ha diverses propostes originals que faran, a banda de generar il·lusió, també una mica de vergonya per acompanyar el moment. Una d’elles és fer-ho en un lloc que sigui especial pels dos, com pot ser una plaça, un restaurant o una platja; altres formes també poden ser orquestrant una flashmob (hi ha empreses que s’hi dediquen) que acabi amb la petició de mà amb l’anell de compromís; o inclús comprant una pàgina de publicitat en un diari o revista local que, això sí, cal que llegeixi habitualment.

Demanar-ho en forma de joc
Jugar amb la parella i fer-li fe un seguit de proves perquè el gran premi final sigui aquest també pot ser una bona idea. Per exemple, recollint la proposta de demanar matrimoni en un lloc públic, se li pot fer una petita gimcama en la que vagi recollint notes que la vagin portant d’un punt a l’altra fins arribar a un lloc concret on estarà la seva parella. També es pot aprofitar algun joc de taula de preguntes i respostes entre els amics per, contra tot pronòstic, preguntar-li si es casaria amb tu o, inclús, personalitzant per exemple un ou kinder amb l’anell dins i unes instruccions sobre per a què serveix.

Demar-ho en un viatge especial
Una de les més tradicionals però altament efectiva: preparar una escapada romàntica en la que l’objectiu sigui, en el punt més àlgid, demanar matrimoni. El fet d’estar fora de llocs comuns, d’estar els dos sols i de compartir un moment íntim en alguna petita escapada fan que tot el que envolta la petició de casament sigui encara més especial per a ell o per a ella.

Demanar-ho de manera audiovisual
Un àlbum de fotos que acabi amb la proposició de boda. Per fer-ho més sorprenent, aquest àlbum pot tenir alguna temàtica concreta com per exemple estar dedicada a un esdeveniment o a un viatge que s’hagi fet plegats. També es pot fer en vídeo: una bona idea és preparar un documental sobre una futura destinació que es vulgui visitar o algun tema que li interessi i que als cinc minuts, el documental es talli i doni pas a un vídeo amb moments, fotografies i melodies especials per a la parella per acabar, com a cirereta, amb la petició de matrimoni al mateix sofà de casa.

Demanar-ho en plena aventura
Una manera més boja però que s’estila en parelles aventureres és la de fer-ho en plena sortida. Des de demanar matrimoni enmig d’un salt en paracaigudes tot mostrant un cartell que ho demani fins a acabant una ruta de senderisme o escalada amb l’anell de compromís en el punt més alt del camí, on només la natura n’és testimoni.

Consulta tot l'Especial Nuvis de la revista Capgròs en aquest enllaç

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive