capgros.com

Estudiants de l'EUM redacten un manifest en favor del medi ambient

Han iniciat una recollida de signatures d'adhesió al document

Un grup d'estudiants de l'Escola Universitària del Maresme (EUM) han iniciat una campanya de recollida de firmes d'adhesió a un manifest de principis ètics a favor del medi ambient. Aquest document el van redactar els mateixos estudiants el passat 5 de juny amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.

De moment els joves ja han recollit més de cent firmes, encara que per a ells, arribar a obtenir una certa quantitat no és l'objectiu d'aquest projecte, sinó implicar el col·lectiu universitari en aquesta problemàtica d'àmbit internacional.

El manifest, que comença amb una gran varietat de definicions sobre el concepte de medi ambient, interpel·la el lector amb preguntes com: Per què hauríem de preocupar-nos pel medi ambient? o ¿podria ser que l'home estigués prostituint la naturalesa per adquirir avantatges davant dels seus iguals?.

La resposta dels estudiants és clara i simple, "vivim en el medi ambient i gràcies a ell", raons suficients per respectar-lo i per a això qui firma el manifest ha de comprometre's a dur a terme feines quotidianes com fer un ús racional de l'aigua, la recollida selectiva de residus i evitar embrutar l'espai natural.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive