Entrada del CAP de Rocafonda de Mataró, on s'han detectat positius de Covid-19. Foto: R.Gallofré
Entrada del CAP de Rocafonda de Mataró, on s'han detectat positius de Covid-19. Foto: R.Gallofré

Espai de lectura al CAP de Rocafonda de la mà de la biblioteca Antoni Comas

Els usuaris del CAP trobaran una selecció de llibres per a infants, joves i adults per alleugerir el temps d'espera en la visita al metge

El temps d'espera perquè et visiti el metge serà més suportable a partir d'ara al CAP de Rocafonda, gràcies a la selecció de llibres i revistes per a totes les edats que ofereix el centre sanitari. Es tracta d'un acord entre el CAP i la biblioteca Antoni Comas, i la selecció de materials de lectura ja es pot trobar a la sala d'espera. 

Aquest projecte de foment de la lectura neix de la participació de la biblioteca al projecte d’àmbit comunitari Som Salut, un espai de coordinació de temes a tractar i propostes d’acció entorn de la salut en el barri de Rocafonda, liderat pel CAP, en el qual participen centres educatius, serveis municipals, entitats del barri i la biblioteca Antoni Comas. Cinc cops a l’any la biblioteca proporcionarà al CAP lots de materials diversos seleccionats per edats i temàtiques. 

El projecte també pretén fomentar el coneixement en l’àmbit de la salut i el benestar aportant materials de lectura relacionats amb aquestes temàtiques, sumar sinèrgies comunitàries entorn de la salut i donar a conèixer els serveis de la biblioteca i els seus projectes entre els usuaris que visiten el CAP.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive